TÉRKÉP FÓRUM APRÓHIRDETÉS CÉGTÁR
KEZDŐLAP   
Nemesbőd főoldala
Kistérségi Társulás


BEMUTATKOZÁS   
Köszöntő
Mesteremberek


E-ÖNKORMÁNYZAT   
Alapadatok
Képviselő-testület
Rendeletek
Határozatok
Önk. szerződések
Hivatal felépítése
Ügytípusok
Hatósági nyilvántartások


INTÉZMÉNYEK   
Óvoda
Könyvtár
Orvosi rendelés
Védőnői szolgálat
Egyéb


GAZDASÁG   
Helyi adó
Beruházások
Vállalkozások
Kereskedelmi tevékenység
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg


Helyi hírek, felhívások

Segítse munkánkat a község életéről, rendezvényeiről készített képeivel, az újabb programok, hírek, felhívások közzétételével, hogy minél inkább élő legyen az új virtuális közösségi élettér.

Információit kérjük, küldje el az impresszumban található e-mail címek valamelyikére, hogy elhelyezhessük a megfelelő menüben.


  Összes hír száma: 56
  ««     «     1     2     3     4     5     6     7    8     9     »  


Kéményseprés Nemesbődön
Forrás: dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. március 12.
A Vas Megyei Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Kft. tájékoztatása szerint a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Nemesbőd településen ez évben I. alkalommal 2013. március 12-től végzik. Az ellenőrzést csak munkahelyi igazolással, kitűzővel rendelkező kéményseprő végzi. A sormunkát végző munkatárs neve: Bíró Gábor.
 


Tavaszváró kreatív délután Nemesbődön
Forrás: Benkő Gabriella - Dátum: 2013. március 12.
Tavaszváró, tojásfestő kreatív délután! Minden kedves gyermeket és felnőttet szeretettel várunk hagyományos húsvétváró kézműves foglalkozásunkra! Helyszín: Nemesbőd, Kultúrház Időpont: 2013. 03. 23. ( szombat) 14:00 Célja, hogy átéljük a közös alkotás és kreativitás örömét. Az elkészíthető tavaszi, húsvéti díszek között mindenki találhat kedvére valót! Az elkészült alkotások a tavaszi ünneplőbe öltöztetett lakásunk méltó díszei lesznek, és szép emlékek évek múltán! A kézművességen túl lehetőséget biztosítunk játékra ( labdajátékok, vetélkedő, fejtörő), aktív kikapcsolódásra! Jó idő esetén a játékprogramok az udvaron zajlanak majd le. Hozd magaddal a kreativitásod és pár kelléket mellyel díszíteni tudsz: olló, ragasztó, ecset, szalvéta, színes szövetdarabok, kifújt tojás, stb. Illetve egy kis ropogtatni valót, hiszen a nagy munkában gyakran megéhezik az ember! A részvétel ingyenes, alapanyagokat biztosítunk! Előzzük meg a nyuszit!
 


Tanköteles korba lépő gyermekek beiratkozási ideje
Forrás: dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. március 7.
Tájékoztatjuk a kedves helyi Lakosokat, hogy a 2013-2014. tanévre a tanköteles korba lépő gyermekek számára a beiratkozás ideje: 2013. április 8-9. 8,00 - 18,00 óra. A fenti időtartam alatt a 2013-ban tanköteles korba lépő gyermekét a szülő, gondviselő köteles beíratni a lakóhelye szerint illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára. A szabálysértésekről szóló törvény értelmében az a szülő vagy törvényes képviselő, aki a szülői felügyelete vagy gyámsága alatt álló tanköteles gyermeket az iskolába nem íratja be, szabálysértést követ el és pénzbírsággal sújtható. A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a 6. életévét betölti, legkésőbb az azt követő évben tankötelessé válik. Az a gyermek, akinek estében azt a szakértői bizottság javasolja, további 1 nevelési évig az óvodában részesül ellátásban, és ezt követően válik tankötelessé. A tankötelezettség teljesítése a tanév első tanítási napján kezdődik. A beiratkozáskor be kell mutatni: a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványt, az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást, mely lehet: óvodai szakvélemény, nevelési tanácsadás keretében végzett iskolaérettségi szakértői vélemény, sajátos nevelési igényű gyermekek esetében a Szakértői Bizottság szakértői véleménye. Az intézményvezető a döntéséről 8 napon belül írásban tájékoztatja a szülőt, gondviselőt, mely ellen a szülő, gondviselő jogszabálysértésre vagy érdeksérelemre történő hivatkozással jogorvoslati lehetőséggel élhet.
 


Általános iskolai beiskolázási körzethatár
Forrás: dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. február 28.
TISZTELT HELYI POLGÁROK! A VAS MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MEGKÜLDTE AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI BEISKOLÁZÁSI KÖRZETHATÁROKRÓL SZÓLÓ DÖNTÉSÉT. AZ APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA VÁTI TAGINTÉZMÉNYÉHEZ (9748 VÁT, MAGYAR L. U. 21.) AZ ALÁBBI TELEPÜLÉSEK TARTOZNAK: VÁT, NEMESBŐD, VASSZILVÁGY.
 


Meghívó
Forrás: Dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. február 20.
NEMESBŐD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA TISZTELETTEL MEGHÍVJA ÖNT ÉS KEDVES CSALÁDJÁT, 2013. MÁRCIUS 14-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN, 15,00 ÓRAI KEZDETTEL AZ 1848. MÁRCIUS 15-EI FORRADALOM 165. ÉVFORDULÓJÁRA RENDEZETT MEGEMLÉKEZÉSRE. HELYSZÍN: HELYI KULTÚRHÁZ PROGRAMOK: SIMON FERENC, NEMESBŐD KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉNEK ÜNNEPI BESZÉDE RÖVID MŰSORRAL FELLÉPNEK: GYÖGYVIRÁG ÓVODA NÖVENDÉKEI APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA VÁTI TAGINTÉZMÉNYÉNEK DIÁKJAI ÜNNEPELJÜNK ÉS EMLÉKEZZÜNK EGYÜTT 1848/49. MÁRCIUS 15-ÉRE! NEMESBŐD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
 


Templomfelújításra pályázik a Plébánia
Forrás: Dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. február 16.
A nemesbődi Plébánia 2013. február 15-én pályázatot nyújtott be a Szent Mihály templom felújítására 13 millió forint beruházási összköltséggel, 11.147.000 Ft támogatást igényelve az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Egyházi és Nemzetiségi Támogatások Igazgatóságához. A pályázati dokumentáció tetőszerkezet teljes cseréjét, a homlokzat 2 méter magasságig történő felújítását, továbbá a teljes külső festést tartalmazza. Reméljük, a Plébánia pályázata támogató döntésben részesül!
   ««     «     1     2     3     4     5     6     7    8     9     »  
  Összes hír száma: 56
oldal nyomtatása
Nyomtatás
küldje el az oldalt emailben
Küldje el az oldalt emailben
TELEPÜLÉSEK   
HÍREK, FELHÍVÁSOK   
Aktuális
Archívum


AKTUÁLIS   
Programajánló
Újság


KERESŐ   

GASZTRONÓMIA   
Söröző, borozó


GALÉRIA   
Képgaléria és képeslapküldés


VENDÉGKÖNYV   
Írás
Olvasás 
Látogatók száma:  450958 Impresszum Oldaltérkép E-mail